Как да се спаси играта,да прочете и админа.
#31 Removed user 13.05.2015 02:47
Falcons
1014 Posts

<blockquote><h3>AFC GONG bg написа:</h3>sms проблем На 09.05.2015г. няма намерени сгрешени или валидни смс-и с текст s
на номер 1922 от номер 0887******!
Ето това е отговора на Админа за двата СМС-а,които пратих,пари ми се взеха,а
насреща ...!Браво,велик си!</blockquote>
Много лесно можеш да му докажеш като ти дойде разпечатка я снимаш и му пращаш линк

#32 red scorpion 13.05.2015 06:53
red scorpion
399 Posts
Since 22.05.2007

Админе направи изказване, все едно беше точка от дневният ред на Народното събрание. Седни и напиши като хората--това може да стане ,това не може да стане.Като нямаш време, вземи там си избери няколко човека. Примерно, единият да може да следи за нередовни трансфери и отбори. Другият да отговаря за форума и един, който да има постоянна връзка с теб и да бъде връзката на хората играещи тук с теб. Тези тримата им пусни бонус да са вип постоянно ,без да плащат,понеже ще им отнеме доста време да са в играта и това е(beer)

#33 FC United 13.05.2015 13:21
FC United
854 Posts
Since 04.06.2007

<blockquote><h3>AFC GONG bg написа:</h3>sms проблем На 09.05.2015г. няма намерени сгрешени или валидни смс-и с текст s
на номер 1922 от номер 0887******!
Ето това е отговора на Админа за двата СМС-а,които пратих,пари ми се взеха,а
насреща ...!Браво,велик си!</blockquote>

Може да не ги е отчело,провери си сметката.

#34 Removed user 13.05.2015 17:24
High surf
62 Posts

<blockquote><h3>red scorpion написа:</h3>Админе направи изказване, все едно беше точка от дневният ред на Народното
събрание. Седни и напиши като хората--това може да стане ,това не може да
стане.Като нямаш време, вземи там си избери няколко човека. Примерно, единият да
може да следи за нередовни трансфери и отбори. Другият да отговаря за форума и
един, който да има постоянна връзка с теб и да бъде връзката на хората играещи
тук с теб. Тези тримата им пусни бонус да са вип постоянно ,без да плащат,понеже
ще им отнеме доста време да са в играта и това е</blockquote>
ей Ред,трябваше"да има постоянна връзка с теб"да го напишеш с главни букви защото там е разковничето братле

#35 Deportivo 13.05.2015 17:42
Deportivo
539 Posts
Since 22.05.2007

не разбрах защо ще е временно рещение обединяването на лигите? от това изказване разбрах единствено, че като има време ще бъдат въведени новости, които ще направят играта по-интересна. въпросът е дотогава колко души ще играят все още.

#36 Removed user 13.05.2015 20:45
RedStar
572 Posts

PFC BECKS,аз мога и в момента да му пратя снимка,защото телефонът ми запаметява СМС-ите и мога да му покажа и часа,в който са изпратени.Пари са ми взети за удоволствието,проверих на *88.Нямам желание да се занимавам,да доказвам нещо,което ми се случва за трети път.И трите пъти аз съм ощетен,но това пък ми помогна в решението,че това е последния ми сезон тук!

#37 Plamo 13.05.2015 21:14
Plamo
1164 Posts
Since 21.06.2009

<blockquote><h3>AFC GONG bg написа:</h3>PFC BECKS,аз мога и в момента да му пратя снимка,защото телефонът ми запаметява
СМС-ите и мога да му покажа и часа,в който са изпратени.Пари са ми взети за
удоволствието,проверих на *88.Нямам желание да се занимавам,да доказвам
нещо,което ми се случва за трети път.И трите пъти аз съм ощетен,но това пък ми
помогна в решението,че това е последния ми сезон тук!</blockquote>
Четох темата, но тук ми напомни на моя случай преди... 4 години и блокирането ми уж за обида към админчето, защото съм бил загубил служебно :D И на това отгоре обиди от друг имейл ... А до тогава нямах такава загуба :) Както и да е :)
И все пак това са си пари, изкарваш си ги с труд даваш си ги където пожелаеш и накрая да не получиш нищо!!! Заслужава да се сезират някои институции за това му нехайство :x

#38 Removed user 13.05.2015 21:23
Falcons
1014 Posts

<blockquote><h3>AFC GONG bg написа:</h3>PFC BECKS,аз мога и в момента да му пратя снимка,защото телефонът ми запаметяваСМС-ите и мога да му покажа и часа,в който са изпратени.Пари са ми взети заудоволствието,проверих на *88.Нямам желание да се занимавам,да доказвамнещо,което ми се случва за трети път.И трите пъти аз съм ощетен,но това пък мипомогна в решението,че това е последния ми сезон тук!</blockquote>
ти си си в правото,още повече че имаш доказателство.искай компенсация

#39 Removed user 13.05.2015 21:51
Dirt devils
1785 Posts

Да се промени малко визията на играта.От както съм в играта все едно и също....никакъв ъпгрейд за толкова време.Реклама на играта за привличане на нови потребители.В стари теми има доста добри предложения.Запълване с мачове (например ДЮШ турнир) през двете седмици почивка между сезоните.Получаване на приходи от ДЮШ титли.Новите потребители тогава ще имат стимул да продължат с играта.Това са само част от предложенията..........

#40 Removed user 14.05.2015 08:12
High surf
62 Posts

стара БГ поговорка--"детето докато не ревне майка му не му дава да суче"(wait) ето г-н Администратор,време е да обърнете внимание на децата си,защото се очертава да останете без тях.Време е да действате,предложения има толкова много ,че ще останат и за другия сървър(y) дела са нужни,не слова(beer)